مراکز مشاوره کارآفرینی
نوشته شده توسط : علیرضا نفیسی
دستورالعمل اجرایی تاسیس مراکز مشاوره،اطلاع رسانی و خدمات کارآفرینی در استانها ابلاغ شد
منبع : روابط عمومی وزارت کار

دستورالعمل اجرایی تاسیس مراکز مشاوره،اطلاع رسانی و خدمات کارآفرینی در استانها به تصویب وزیر کار و امور اجتماعی رسید و برای اجرا به کلیه واحدهای تابعه وزارت ابلاغ شد.

اهداف:
1- ایجاد ارتباط منطقی، مستمر و پایدار بین فعالیت¬های کارآفرینی نوآوری محور استان با تولید سرانه ناخالص داخلی استان     (GDP per capita) 
2- کمک به شبکه¬سازی اکوسیستم کارآفرینی کشور برای تحقق اهداف مصرح در بند 5 نقشه جامع علمی کشور، سند چشم¬انداز و برنامه¬های توسعه¬ای کشور
3- ارائه مشاوره¬های تخصصی و کاربردی به کارآفرینان و سرمایه-گذاران در زمینه فعالیت¬های اقتصادی دانش¬بنیان و مبتنی بر نوآوری و فناور¬های جدید و مخاطره¬پذیر در عرصه مزیت¬های عمده و رقابتی استان
4- جلوگیری از هدررفتن سرمایه¬های ملی و هرگونه انحراف در مسیر سرمایه¬گذاری¬ها

مستند قانونی:
این دستورالعمل به استناد تصویب جزئیات کامل آیین¬نامه اجرایی تاسیس مراکز مشاوره، اطلاع¬رسانی و خدمات کارآفرینی در چهل¬و¬سومین نشست شورای عالی اشتغال مورخ 19/4/90 تهیه گردیده است.

مسئولیت¬ها:
1- تمامی اعضاء حقوقی و حقیقی هیات فنی طبق ماده 6 آیین¬نامه، در اجرای دقیق این دستورالعمل مسئولیت مشترک دارند.
2- مسئولیت نظارت بر حسن اجرای این دستورالعمل تا زمان تشکیل سازمان نظام کارآفرینی کشور به عهده اداره کل کار و امور اجتماعی استان خواهد بود.
3- ادارات کار و امور اجتماعی استان موظفند تا زمان تشکیل سازمان نظام کارآفرینی کشور، هر سه ماه یکبار گزارشی از تعداد مراکز ایجادشده و نحوه فعالیت آنها به معاونت سرمایه انسانی و توسعه اشتغال وزارت کار و امور اجتماعی ارسال نمایند.

شرایط صدور مجوز:
1- شرایط عمومی و تخصصی متقاضیان تاسیس مراکز لازم است طبق ماده 3 آئین¬نامه اجرایی توسط هیات فنی استان دقیقا احراز و مراعات گردد.

حوزه فعالیت مراکز:
1- متقاضیان ایجاد مراکز پس از احراز شرایط و دریافت مجوز موظف هستند طبق ماده 4 آئین¬نامه اجرایی گستره فعالیت¬های مشاوره¬ای خود را در چارچوب¬های تعیین¬شده عرضه نمایند.
2- تمامی طرح¬هایی که توسط مراکز مشاوره مورد امکان¬سنجی قرار می-گیرند باید بدون استثناء در ابعاد مختلف اعم از مدل کسب و کار، فرایند فعالیت، نوع خدمت و یا زنجیره تولید کالا دارای نوآوری بوده و مستندات حق مالکیت فکری(IP) و یا حق ثبت اختراع و امتیاز انحصاری بهره¬برداری( پتنت) به مراکز مشاوره ارائه شود.

دبیرخانه استانی:
اداره کل کار و امور اجتماعی استان موظف است به محض دریافت ابلاغ دستورالعمل، در اولین فرصت نسبت به ایجاد دبیرخانه با شرح وظایف مندرج در ماده 5 آیین¬نامه اجرایی اقدام نماید.

هیات فنی استان:
1- مدیر کل کار و امور اجتماعی استان موظف است حداکثر ظرف مدت یک¬ماه از تاریخ ابلاغ دستورالعمل با دعوت کتبی از اعضاء نسبت به تشکیل هیات فنی استان با ترکیب مندرج در ماده 6 آیین-نامه اجرایی تحت ریاست استاندار جهت تبیین اهداف، وظایف و سایر هماهنگی¬های لازم اقدام نماید.
2- تشکیل جلسات بعدی و ماهانه هیات فنی منوط و مشروط به ارسال پرونده¬های کامل متقاضیان تاسیس مراکز از سوی دبیرخانه خواهد بود.
3- هیات فنی موظف است ضمن دقت¬نظر پیرامون صلاحیت¬های علمی، حرفه¬ای و سوابق اجرایی متقاضیان، وظایف خود را طبق ماده 7 آیین¬نامه به مورد اجرا گذارد.

وظایف اداره کل:
1- اداره کل کار و امور اجتماعی استان موظف است به محض دریافت ابلاغ دستورالعمل، نسبت به اطلاع¬رسانی ایجاد مراکز مشاوره در چارچوب اهداف تخصصی تصریح¬شده از طریق رسانه¬های جمعی اقدام نماید.
2- اداره کل کار و امور اجتماعی استان موظف است تا زمان تشکیل سازمان نظام کارآفرینی کشور و به منظور جلوگیری از هرگونه انحراف در مسیر اهداف مشخص¬شده، وظایف تعیین¬شده در ماده 8 آیین¬نامه اجرایی را دقیقا به مورد اجرا گذارد.

این دستورالعمل در مورخ 01/05/1390 به تصویب وزیر محترم کار و امور اجتماعی رسید و برای اجرا به کلیه واحدهای تابعه وزارت ابلاغ گردید.





:: بازدید از این مطلب : 427
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 خرداد 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست